AUDITION

One Week Dance Company 2018

Kompagniet har åben for audition indtil 1. juni 2019. Hvis du har nogen spørgsmål så skriv til Lene Bonde på: oneweekdancecompany@gmail.com.

KRAV FOR OPTAGELSE:

Hvis du kunne tænke dig at søge ind i One Week Dance Company skal du opfylde et af disse krav:

 • Du går på et dansegymnasium fx Oure Dansegymnasium, Dansk Talentakademi, eller AMOK i Odense.
 • Du går på en et årig forberedende danseuddannelse som fx Copenhagen Contemporary Dance School.
 • Du er under uddannelse som professionel contemporary danser på en bachelor uddannelse.
 • Du er lige færdiguddannet professionel contemporary danser.

Derudover er du:

 • Dansk statsborger eller en af dine forældre er dansk statsborger.
 • Og kan møde ind på Dansk Talentakademi i Holstebro mandag d. 29. juli 2019 kl.12.00 og blive til mandag d.5. August 2019 kl.10.00.

I enkelte tilfælde kan der afviges fra disse krav. Hvis du er i tvivl omkring optagelseskravene, så skal du endelig bare skrive til mig på oneweekdancecompany@gmail.com.

VORES SAMARBEJDSPARTNER; Balletskolen Holstebro, Dansk Talentakademi og Nørre Vosborg.

One Week Dance Company popper op i sommeren 2019 i samarbejde med Balletskolen Holstebro, Dansk Talentakademi og Nørre Vosborg Herregård. Hvilket betyder at ugens træning vil foregå i Holstebro. Jeg er meget taknemmelig for dette samarbejde, og som tak for støtten fra Balletskolen og Talentakademiet er der nogle enkelte opgaver, som danserne i kompagniet skal være villige til at hjælpe med:

 • Det er et ønske fra min side, at du vil poste og uploade billeder fra ugen på dine egne sociale medier og tagge dette års samarbejdspartner: Balletskolen Holstebro og Dansk Talentakademi.
 • Som en del af dette samarbejde skal du være opmærksom på at kompagniet allerede er booket af Nørre Vosborg til at optræde sammen med Verdens Ballettens besøg på Nørre Vosborg d.4. August.
 • Som ny danser i kompagniet vil jeg bede dig om at uploade en story på One Week Dance Compnay´s Instagram, som præsenterer dig som danser og giver et indblik i din normale hverdag.

 AUDITION:

Du skal sende dit CV, samt to videoer til oneweekdancecompany@gmail.com inden d. 1. Juni 2019. Du kan forvente svar inden d.15. Juni 2019.

 • Første video skal indeholde en præsentation af dig selv, hvor du fortæller hvorfor du gerne vil optages i One Week Dance Company.
 • Anden video skal indeholde en solo som er koreograferet af dig selv – vælger du at improvisere den, så må du gerne fortælle hvorfor i videoen. Det er vigtigt at du selv har koreograferet soloen og at den er optaget i et dansestudie.

Jeg søger kreative og talentfulde contemporary dansere med høje tekniske færdigheder og passion udover det sædvandlige.

Jeg leder efter dansere der går op i at gå forrest i at udvikle dansk dans og som tager deres opgave som kulturbærer seriøst.

Da vi er en tolerant og venskabelig samling af mennesker både i og udenfor træningen, leder jeg efter rare og omsorgsfulde dansere, der er dygtige til at samarbejde med nye mennesker de ikke kender i forvejen.

Dansefagligt leder jeg efter et højt teknisk niveau, store bevægelser, dynamik og flow, men frem for alt nysgerrighed for vores kerneudtryk.

KOST OG LOGI

Dansk Talentakademi har sagt ja til at huse kompagniet i en uge, hvilket betyder at du vil blive tilbudt gratis mad og bolig, der kan dog ikke tilbydes enkeltværelser, så du skal nok være forberedt på at det er en kostskole og du kan blive indlogeret sammen med andre fra kompagniet, hvor I skal dele toilet og bad. Vi skal selv skiftes til at lave maden til hinanden.

Jeg har i denne uge desværre ikke mulighed for at tilbyde danserne løn, og jeg arbejder også selv gratis. Du skal også selv stå for din transport til og fra Holstebro.

Det skal være fordi du brænder for projektet at du søger om optagelse, det skal være fordi du slet ikke kan lade være og du bare må være med.

HVAD HAR DU MULIGHED FOR AT FÅ UD AF SAMARBEJDET:

Min mission er at give unge danske dansere muligheden for at træne og leve som et kompagni i en uge. Selvom det kun er en uge, erfarede jeg efter sidste års residens at det bl.a. gav danserne:

 • Mod til at forsætte med deres karriere, fordi de yngste dansere hurtigt lærte deres fremtidige kollegaer at kende. Jeg har selv erfaret at man bliver ved med at møde de samme mennesker og trække på hinandens kompetencer.
 • Danserne erfaringsudvekslede og delte deres viden imellem sig.
 • Danserne fik muligheden for at få udfordret/forbedret deres dansefærdigheder.
 • Danserne fik muligheden for at møde andre på samme niveau og med samme ambitioner.
 • Danserne fik muligheden for at skabe kontakter som de kunne trække på i fremtiden. Hvilket nogen af danserne allerede gør brug af.
 • Danserne fik muligheden for en uges intensiv træning og inspiration vedsiden af nye mennesker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lene Bonde – One Week Dance Company